Verzend- en betalingsmogelijkheden

  1. Alle schanskorven en toebehoren, in onze webshop, worden geleverd in Nederland zonder extra verzendkosten, tenzij anders vermeld. Enkele produkten zijn exclusief verzendkosten. Dit is vermeld per artikel. Voor levering in landen buiten Nederland, binnen de EU, gelden andere verzendtarieven. Neem svp kontakt met ons op als deze kosten niet bij het gewenste artikel staan genoemd.
  2. De genoemde prijzen van de verschillende grind, sierplit, schanskorfstenen en houten/composiet schuttingpanelen zijn afhaalprijzen. Voor een opgave van de verzendkosten vragen wij u om kontakt met ons op te nemen.
  3. U kunt bij ons in de webshop betalen met iDEAL of vóór levering op bankrekening nummer  NL74 RABO 0192 0259 37 van Ideefix-BSA B.V. Momenteel kan de levertijd ivm vertaagde verzending door Corona problematiek ca 5 dagen langer duren!!  Let op bij bankbetaling 2-5 dagen langere levertijd. Als u voor IDEAL kiest, adviseren wij om hiervoor uw personal computer te gebruiken en niet uw mobiele telefoon.
 

Laatst bekeken